Képgaléria

Schüco Comfort

Schüco Comfort

SCHÜCO ThermoPlus - innovatív ablakrendszer az energiatakarékos otthonért       KATALÓGUS/PROSPEKTUS                                                        

 

A profilon belül hét zárt légkamra a legmagasabb hőszigetelési értéket célozza, ami eddig költséges kiegészítő intézkedés nélkül elképzelhetetlen lett volna. A szabadalmaztatott gyártási eljárás során az alumínium és műanyag alapanyag együttes alkalmazásával a profil olyan merevvé válik, hogy -ellentétben a hagyományos profilokkal-az acélmerevítésről le lehet mondani. A SCHÜCO ThermoPlus rendszer esetében a profilok hőszigetelési tulajdonságai az elmaradó acélmerevítéseknek köszönhetően lényegesen kedvezőbbé tehetők. 

Amennyiben régi ablakát SCHÜCO ThermoPlus energiatakarékos ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 33%-át megspórolhatja.Egy hagyományos családi házesetében ez akár 1441 l fűtőolaj megtakarítást is jelenthet évente, egyúttal a környezet védelme érdekében körülbelül 4546 kg szén-dioxid kibocsátást is megtakaríthat. Az innovatív  profiltechnológián kívül a SCHÜCO ThermoPlus energiatakarékos ablakok a 3 síkban eltérő tömítési szint révén magas hangszigetelést és légzárást biztosítanak.

Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságai révén a SCHÜCO Thermoplus energitakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak, mert a profilok belsőoldali hőmérséklete a legzordabb téli időjárás esetén érezhetően hidegebb, mint a helyiség belső hőmérséklete. Így a huzathatás és a kondenzvíz megjelenése tartósan és hatékonyan elkerülhető.

Különös figyelmet érdemel a biztonság: az alumínum merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkl rendelkezik. A kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságok ellenére a profilok elegánsak és karcsúak maradnak, sok fényt és világosságot engednek be. A SCHÜCO ThermoPlus energiatakarékos ablakokkal-különösen új építkezés esetén- nagyvonalú, világos tereket valósíthat meg.

*7 kamrás profilrendszer a legmagasabb hőszigetelési tulajdonságokkal, kiegészítő hőszigetelő betétekkel és megfelelő üvegezéssel akár 0,76 W/m2K U-értékig

* Konstruktív intelligencia: az acélmerevítés- és hőszigetelőhab- mentes koncepcióval tovább javíthatóak a hőátbocsátási értékek, emellett a szerkezet teljes mértékben      újrahasznosítható.

*  A 3 tömítési szint optimális védelmet nyújt a szél, az eső és a zaj ellen.

* Keskeny látszó profilszélesség a maximális fényáteresztésért.

* A Classic szárnygeometria tiszta és időtlen vonalvezetése megfelel a modern építészet elvárásainak.

* Alumínium merevítés technológia révén magas statikai biztonság.

* A megnövelt beépítési mélység biztonságossá teszi a szerkezetet, megnehezíti a betörők számára a behatolást.

 

 

SCHÜCO ThermoPlus - a németországi Passzívház Intézet által (PHI) minősített ablakrendszer

Árajánlat

Kapcsolat

Elérhetőségeink

  • Telefon: 06-1-7-888-555
  • Mobil: 06/20-999-44-39
  • Fax: 06/1-7-852-355