Képgaléria Árak

Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos redőny

Műanyag,- Alumínium vakolható tokos redőny

 

A redőny, a lakóépületek hő- és hangszigetelését, esetenként vagyonvédelmét hivatott megoldani. Az elterjedt felhasználása a nyílászárók elé szerelt,  vakolható tokos, redőny, melyeket szúnyoghálóval lehet kombinálni. Ezt a megoldást általában új építésű házaknál alkalmazzuk, mert speciálisan eltolt áthidalót kell beépíteni. A redőnyt lehet mozgatni: hevederrel (gurtnival), zsinórral, és az 1990-es évek után egyre több redőnyt csőmotorral működtetnek, ami alkalmassá teszi a redőnyhasználat automatizálását. Anyagát tekintve a redőnyök készülhetnek, alumíniumból, műanyagból.

 

Műanyag redőny választékunkban megtalálható redőnyeink megfelelő minőségű alapanyagokból készülnek, a hosszú működés érdekében a redőny fontos elemei, mint például a tengely és csapágy acélból, a redőnytok oldalai alumíniumból készülnek. A redőny levezető sínek zajcsökkentő betétel vannak ellátva. Műanyag redőny választása esetén a fehér színt javasoljuk.

Alumínium redőny kínálatunk kifejezetten hosszú élettartamra szóló megoldás. A redőny szerkezeti elemei és lamellái kifejezetten kültérre tervezett szinterezéssel kapják meg színüket, ezért színtartósságuk kifejezetten hosszú. Az alumínium alkatrészeknek köszönhetően nem rozsdásodik, nem kopik el. Ez a redőny megoldás kifejezetten hosszútávú befektetés.

 

 

Fontos említeni, hogy létezik redőnytokba beépített szúnyogháló. Ebben az esetben a szúnyogháló tengelye is a redőnytokba kerül, ez megfelelően kialakított tokot, s hozzá való dupla vezetősínt igényel. Az üvegszál alapanyagú szúnyogháló a rugós előfeszítésű tengelyre automatikusan tekeredik fel. A szúnyogháló a vezetősínben kefés szegélyek között mozgatható, így tökéletes védelmet biztosít a repkedő rovarok ellen. Praktikus, bár kicsit költségesebb megoldás.

Csak alumínium redőnyt motorizálunk!

Árajánlat

Kapcsolat

Elérhetőségeink

  • Telefon: 06-1-7-888-555
  • Mobil: 06/20-999-44-39
  • Fax: 06/1-7-852-355